Tuesday, 12 March 2013

Ayang Amuuuu


Assalamualaikum.....
Hi Sayang Ma....

 Sayang apa khabar dengan mu
Di sini ku merindukan kamu
Ku harap cinta mu takkan berubah
Kerna di sini ku tetap untukmu


Sayang apa khabar dengan mu
Cobalah kamu telepon diriku
Ku rindu dengar suara indahmu
Kerna dirimulah semangat hidupku



Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku
Kerna ku sayang kamu



Sayang dengarlah permintaanku
Jaga hatimu untukku
Sayang dengarlah bisikan hatiku
Kerna ku sayang kamu


Ma i wanna fly....

Sayang ma, tak sihat ye...Mama doakan Paris cepat baik ye, mama susah hati nak balik sini Isnin pagi hari tu sebab mama tau Paris tak baik demam lagi. Mama dah try bagi ubat but kali ni still tak baik jugak...hmmm adakah teknik masukkan ubat dalam susu dah tak bagi effect kat Paris, nanti mama check. Mama bukan tak nak bagi ubat direct kat Paris tapi hari tu try bagi paris muntak habis segala nasik, susu semua keluar balik. Paris susah sikit nak makan ubat dari baby lagi. Harap sayang ma cepat baik ye.


 Gambar bawah ni bukak candid ye paris saje pejamkan mata sambil kedip2 mata sebab mama suruh senyum tapi Paris tak nak dah....


Ha yang ni je nak senyum pastu tak nak dahhh haha...


 Dia buat2 sakit mata la hahaha....


Dear son, mum miss u sooooo much, hanya Dia sahaja yang tahu macam mana mama rasa saat, detik dan ketika ini.....