Tuesday, 27 November 2012

INAUGURAL AJ AWARD GALA NIGHT 2012- Part 1

Assalamualaikum...

Jom jom kita layan gambar2 dinner hari tu... Best sgt, very enjoyable, Farish pun ok je, bukan main selera lg makan dan main dengan kawan dia Zikri...Layan pic ni dulu ye...


Pagi tu 24 hb 11 memang dah janji dh dari KL semua konvoi dari tol Gombak naik ke Genting, kami yang dari Bentong ni gerak dari tol Bentong dan jumpa group konvoi di Gohtong Jaya for breakfast...

Lepas tu kami gerak naik ke Genting untuk sesi bergambar konvoi beramai-ramai di parking lot belakang First World Hotel tu....Yes Genting still sejuk gila la cam dulu2,sejak kawin aku memang xnaik Genting lagi. Maybe tunggu Parish besar sikit kot baru nak bawak dia naik sini. Parish pakai sweater pun still nak peluk2 aku, juk juk dia ckp...

 Discussion...

 Cantik x kereta kami...

 Soooo sad aku xdpt pakai baju macam org lain....hrmmmm


 Dari kiri Anis, Wani, Emy, Eric, Faisal and errrr sori xingat nama awk...
 Dari kanan me, parish, Emy, Ety rock, Wani and Anis

Parish konon malu2 plak ngan kawan dia Zikri, kang dlm GHCC aku tunjuk gambar diorg main lawan2 guna chopstick kau....

 Kereta kami di sini je hahaha...
 Emy, Kak Mona (DJ IKIM FM ok) Parish and me... Suka dengar Kak Mona ni cakap very soft spoken and cantik sangat..Orang Arab daaa
 Cik Emy lagi bersama GAA Zue and Wani
 Aweks Motor...hihi de bakat ni...tp ape barang jd aweks motor jd owner kereta lg best...


Konvoi Sport Car AJ memang gempak abis nihhh...

Lepas sesi bergambat beramai2 kami lunch dulu kat atas dan terus ke Genting Highland Convention Centre (GHCC) for reheasal dinner malam ni...tp aku and Parish tak ikut sebab Parish dah ngantuk so bawak dia masuk kereta and dia tido dari kul 2 lebih sampai 5 lebih, al maklumlah kt tempat sejuk lama la tido....Good boy...