Tuesday, 27 November 2012

INAUGURAL AJ AWARD GALA NIGHT 2012- Part 2

Assalamualaikum...

Sambung blk ye aku malas nk letak semua 1 entry macam semak je....Lepas Parish bangun tido aku dan W. Jai ke Apartment tempat partner lain check in. Kami tumpang bersiap kat sini dulu lepas tu dalam pukul 6 lebih terus gerak ke GHCC... Tempat parking dengan GHCC dekat je sebenarnye tp disebabkan kawasan bukit so terpaksa mendaki sikit. 
 
 Control cun hihi, penat giler sebenarnye aku dengan dukung Parish lagi nasib baik aku pakai wedges je....Serious nak nangis penat...

 Emy dengan stail ala ala Arab daa.... Simple tp cun...Ade ke orang tanye aku tengah pregnant ke sebab pakai dress tu....Ciss i punye la slim bleh kata i pregnant lak...`tangankiridibahumatakeatas`


 Disebabkan seat aku membelakang stage so aku kene pusing2kan badan nak tgk performance ke ape....
 W. Jai in da house....Suit ni dia beli sendiri sebab aku dah tak sempat nak shopping dengan dia...sooo ok la
 Rambut Parish dipacakkan oleh pa dia ye....
 Time ni dia behave lg, tak lame tu dia tak nak duduk dengan aku dah nak jalan2 sendiri dan main dengan kawan2 yang terdekat...
 Ussssss..... 

 Food quite ok, chinese set but couse by couse.... Tak sangka anak aku suka chinese food tp aku mmg notice sejak dia suka makan shark fin soup and butter prawn. Masa serve chicken breaded ape tah skali table aku dh licin chicken tu, Parish bleh cakap `nak agiiii`....... Sudah mane mak kau nak cari ni, nasib baik uncle Alip ade so dia telah mengepaw table sebelah, boleh gitewwwww mak maluuuuu nak.....
Ni Parish main pedang2 dengan Zikri, takde mainan chopstick pun boleh la...

 Uncle Alip nape kpale kita senget eh....

 Pa received QRAA Award....Congrats pa....
 This in not the end, it`s just the beginning....

 Aku suka pic ni baju masing2 macam calourfull sgt...Dari kiri berdiri aku n parish, RAA Hetty, QRAA Herny, QRAA Yati, QRAA Anis, duduk QRAA Nurul and QRAA Wani...uollls so pretty that night, i likeeeeee....
 RAA Award....

 Our Beloved Leader GAA Apit and Zue....A Wonderful couple....


All GAA with founder AFFILIATE JUNCTION......

 GAA Apit yang sedikit sebak semasa sesi sharing.....huhu terharu.....Anda Memang Hebat...

 GAA Ustaz YAzid, MC cakap first time jumpa Ustaz rock yg pakai Lords Taylor punye suit...Anda tersangat Hebat Ustaz Yazid
 GAA Izat....tak tau nak cakap macam mana orang yang paling paling paling Hebat di AJ....Paling lama di AJ dan terlalu banyak experience, jatuh bangun hingga berjaya, who inspired me a lot...


 Beg orang semua comel2 je, beg aku giler besar,i byk barang nak isi ye diapers, susu, ipad dan sebagainya...

 GAA Apit semasa diinterview oleh BERNAMA TV uolllsss...

 Pa dicelah2 partner2 AJ >>>>>>

 Our MC in the house.....
 Aduhhh spoil la, nape pinggang i senget je ni....Bersama CEO Mr Lawrens Teo...
 Lupe nak bagitau kami di make over oleh make up retis uoollll, Nurin Make Up.....
Sila buat mulut itik ye semua....

 Otomen tarooo haha...
 Detective conan haha....
 Dari kiri W. Jai, Alip, Eric, Nazrul, GAA Izat, Emy, Nurul, Adik Alip dan aku serta Parish...
 Detective Conan yg rockkkkk...
 Ni dia dah bosan ye, kasut dah jadi mainan dia...

 Bagus kasut di mulut ku....
 Detective Conan berdiscuss bersama mangsa.....
 Bersama CEO kesayangan kami...
 Chanteqnyeeeeee cik Emy niiiiiii....
 Susah nau nak amek pic dia sorang2 tak jadi je....

 Manjeeeee........

 Bersama RAA Ah Poon yang very kindfull...
 Bersama introducer kami RAA Argond dan RAA Hetty Loreza...

Pa cover perut pa............

Time ni Parish ok lagi, tak lame tu dia dah jom jom jom...ajak keluar dah...Nasib baik la event pun abis awal dari expected...

Aku, W. Jai, Naen, Emy dan Eric tak check in mana2 sebab ingat nak balik Bentong je trus lepas event... Tak silap aku kul 10 lebih kami dah turun pastu terus balik Bentong....

Gala Dinner yang tak akan kami lupakan, memang best sangat jumpa dengan orang yang hebat2 semuanya...Smoga berjumpa lagi di Gala Dinner 2013 InsyaAllah...HEBAT HEYYYYYYY....