Monday, 7 January 2013

Sakit Rindu

Assalamualaikum.....

Aku sesak, semak, sememeh, sakit, se pe lagi yek, se se se la.... Aku kerinduan.... Bila Isnin je mula la aku takde mood sesangat... Aku rindu dia ya Allah. Darah daging aku, aku nak jumpa dia tapi tak dapat sebab jauh, aku tak mampu nak travel setiap hari, aku dah try tapi tak boleh. Sakit sangat, sakit semua.... Kalau ada komuter ke lrt aku rasa aku sanggup kot... tapiiiiii ade ke komuter yang boleh naik turun bukit karak ni, hrmmmm...

Dulu masa blajar tajuk research aku pasal `motivational factors for workers`, aku banding2kan orang keje bank motivational factor dia ape, orang keje restaurant motivational factor dia ape, and keje pe tah lagi pas tu aku dapat la conclusion dia. Serious masa tu rasa hebat sangat research aku, bila dah keje ni rase kenapakah tajuk research aku tak canggih langsung. Fikir sendiri pon boleh dapat jawapan.... Apekejadahnya crita pasal research ni, aku nak crita pasal rindu kat anak aku je, ye motivational factor aku sekarang adalah ANAK... Aku rasa sangat teruk on Monday sebab baru berpisah dengan dia and aku akan rasa sangat bersemangat kerja on Thursday and Friday sebab dah dekat hari nak jumpa dia. Rindu apakah ini, macam orang gila rasa kalau dok ikut hati ni, rindu boipren pon tak gini dowhhh... Ye ada orang kata alah orang lain lagi teruk lagi jauh, memang la aku tau. se susah2 kita ada lagi susah, se senang2 kita ada lagi senang... Tapi sekarang aku rasa tak boleh blah sangat ni, sampai bila dugaan ni ya Allah.... Aku sabar sangat ni ya Allah...

Hari ni dari pagi asik kring kring kring sampai aku nak take 5 (take 1 hour sebenarnye sori boss) pon tak sempat. Esok kene dapatkan energy balik ni, banyak yang tak settle lagi. Moga esok lebih baik dari hari ni...

Dear son, mama miss u soooooooo much.... Mama tak tau nak cakap macam mana tapi sakit sangat rasa hati ni... Smoga anak mama tak lupakan mama, smoga anak mama sihat, ceria dan belajar perkara2 yang baik2 setiap hari...


 
Ehhhh ko ni hrmis sampai ke sudah tak boleh bukak, aku nak balik dulu la sok la pulak aku try bukak....Bye cau cin cau la....