Friday, 12 April 2013

Saje -saje je....

Assalamualaikum....

Salam jumaat semua.... Sebenarnya tak sabar sangat nak balik ni, nak jumpa budak mulut cot cet cot cet nihhh.... Ikutkan aku nak bawak je dia datang sini tapi tu la kan.... Tak semudah yang dijangka, aku masih mengharap good news for this month or next month. Weekend ni aku tak tau nak decide nak utamakan yang mana. Saudara atau kerja. Malam ni la discuss dengan W. Jai, kot....Kot???? Hmmmm......


Ujai Junior, dulu kecik2 bapak ko pun gini gak kot.... Tak reti duduk diam....


Main main and main..... sampai penat....


Ehhhh nampak cam dah besar no anak aku nihhhh....


Ayishhhh ni la tempat duduk first mama masa keje kt gomen ni....


Makan buah...Good boy....


Asik ko je.... Mama la plak...Masa meeting kat Cameron... Alah tringat lak makan kim chi goreng tepung kat sini ngan ais krim strawberry Malaysia....Ala ais krim batang tu.... Aku kalu pergi sana tak kan turun kalu tak dapat benda tu... Walaupun makan sunday strawberry tapi tetap cari ais krim nih...


Stay kat sini la, cis tak best......


 Peace yoooo..... K la bye, tak sabar nak jumpa anakandaku....