Wednesday, 30 October 2013

Food and Me.................

Assalamualaikum......

Hehe update lagi!!! Mood tengah rajin update ni. Bosan pulak dengan media social lain, layan blog la pulak gituwww.....

Tujuan sebenar entry ini hanyalah untuk menunjukkan food yang telah diprepare oleh aku dan juga orang lain. Apakah dishes itu mari kita telan air lior bersama-sama ok.... 


Pavlova with Fresh Fruit 



Sape tak tau ni nipu sangat, Chicken Boxing with Thousand Island Sauce (mcm tak kene je sauce dia kn) 


Ha ni Kak Lova tadi.... Bila dah potong2 ye....


Haaaa ni aku buat, Choclate Mousse Cake, ni masa raya hari tu....


Tosai homemade ok, tak main la order mamak..... gituwww riak....


Ni pun tak main la order kat mamak jual naik moto tu, ape ke benda ni lupe plak haaa putu mayam


Macaroni cheese with Bolognaise Sauce  


Haaaa ni orang tempah ok, 4 minggu berturut turut aku buat Shepherd Pie ni rasanya... Alhamdulilah rezki Allah....


Ingat nak start balik project Egg Tart yang tergendala dulu.....

Ok la itu je pun nak tunjuk.... Ok lepas ni boleh delete semua gambar yang tak berkenaan ok, semak semakkkkkk.....