Friday, 5 July 2013

Sahabat

Assalamualaikum.....

Dear blog, kesian kat awak sebab tuan awak selalu buat tak tau je kat awak. Dah la takde orang nak baca awak sebab awak tak best, awak syok sendiri je. Semua awak cerita yang best2 je, pastu gambar semua muka tuan awak je kan. Lagipun tuan awak tak pernah pun promote awak kat sape2 suruh baca, ada la sorang dua kot. Bukan ape, tuan awak malu la sebab awak tak best, dah la tak berilmiah langsung, merapu je lebih pastu bajet best hahahha..... Dear blog, awak jangan risau ok, walaupun tuan awak tu jarang2 update awak tapi dia tetap setia dengan awak. Eh blog, tuan awak dah suruh sorang kawan dia baca tau, tapi tak tau la orang tua tu baca ke tak huhu....

Dear blog, awak la kawan kite sekarang ni. Kawan untuk kite borak2. Kawan untuk kite  merapu, kawan untuk kite  meluah kan ape yang patut, yang tak patut kita simpan je. Luahkan semua pn tak boleh jugak mesti kena jaga hati orang yang rapat dengan kita.

Blog nak tau kejap lagi kite  nak balik jumpa anak kite and husband kite ehem ehem, lepas tu kite nak balik kampung. Kite rindu sangat kat kampung kite, rindu nak tengok laut yang luas tu, dapat tengok je pn jadi la. Tenang je rase... Blog nak tau mak dengan ayah kite nak pergi umrah hari Isnin ni, so kite nak hantar diaorang la dekat Penang Airport. Blog, sama2 kite doakan mak yah kite sihat di sana ye, kite risau sangat ni. Kite doakan jugak diaorang dapat buat ibadah umrah diaorang dengan sempurna yek. Kite doakan jugak agar mak ayah kite dapat pahala yang banyakkkkkkkkkkkkkkkk sangat nanti. Blog, nanti kte cakap kat mak kite, tolong doakan yang baik2 untuk kite pastu kite nak cakap jugak doakan untuk kawan2 kite dan sedara kite. Kite nak hidup kite happy je dengan orang2 yang dekat dengan kite and kite nak kawan2 kite happy jugak, kalau ade masalah ke ape adat la tu kan tapi yang penting sape ade dengan kita masa susah tu. Dulu masa 1st time mak pergi kite mintak mak doakan kite jumpa jodoh kite, Alhamdulillah mak balik je kite kawin hahaha walaupun kite tak kenal sangat suami kite dulu.

Dear blog, kite rase kite dah banyak sangat merepek ni, dah la takde orang nak baca tah ape2 la kan blog..... Ape blog???? awak nak suruh kite letak gambar, boleh2 blog dont worry i do everything for u...... Eh blog sebelum tu boleh tak kite nak letak lagu yang kite suka, dah dua tiga hari kite dengar lagu ni je..... Lagu Just Give Me a Reason by Pink Feat Nate Ruess.

Right from the startYou were a thiefYou stole my heartAnd I your willing victimI let you see the parts of meThat weren't all that prettyAnd with every touch you fixed them

Now you've been talking in your sleep, oh, ohThings you never say to me, oh, ohTell me that you've had enoughOf our love, our love

Just give me a reasonJust a little bit's enoughJust a second we're not broken just bentAnd we can learn to love againIt's in the starsIt's been written in the scars on our heartsWe're not broken just bentAnd we can learn to love again

I'm sorry I don't understandWhere all of this is coming fromI thought that we were fine(Oh, we had everything)Your head is running wild againMy dear we still have everythin'And it's all in your mind(Yeah, but this is happenin')

You've been havin' real bad dreams, oh, ohYou used to lie so close to me, oh, ohThere's nothing more than empty sheetsBetween our love, our loveOh, our love, our love

Just give me a reasonJust a little bit's enoughJust a second we're not broken just bentAnd we can learn to love againI never stoppedYou're still written in the scars on my heartYou're not broken just bentAnd we can learn to love again

Oh, tear ducts and rustI'll fix it for usWe're collecting dustBut our love's enoughYou're holding it inYou're pouring a drinkNo nothing is as bad as it seemsWe'll come clean

Just give me a reasonJust a little bit's enoughJust a second we're not broken just bentAnd we can learn to love againIt's in the starsIt's been written in the scars on our heartsThat we're not broken just bentAnd we can learn to love again

Just give me a reasonJust a little bit's enoughJust a second we're not broken just bentAnd we can learn to love againIt's in the starsIt's been written in the scars on our heartsThat we're not broken just bentAnd we can learn to love again

Oh, we can learn to love againOh, we can learn to love againOh, oh, that we're not broken just bentAnd we can learn to love again

BLog, harap2 takdela orang ingat kite ni gila sebab cakap dengan awak kan. 

Kite nak letak gambar ape ek, kang cakap kite perasan pulak asik letak gambar sendiri je, dah tu kalau letak gambar orang kang orang marah pulak kan so letak je la.....


OK 123 cau hahahhahaahahahhahahaha.................................................. Eh lupe nak cakap Thanks for being my friend ok..